Dit zijn de 3 titanium gellak kleuren van LAKKIE. Je hebt de basis laag Sublime Silver. Dit zorgt voor het metallic effect. Je kunt deze ook zo dragen voor chrome nagels. En de 2 kleuren Loving Red en Invinceble Blue

Titanium gellak, wat is het?

Titanium gellak, wat is het?

 

Titanium gellak geeft een super tof metallic effect aan jouw nagels, en is heel makkelijk aan te brengen. 

Dit zijn de 3 titanium gellak kleuren van LAKKIE. Je hebt de basis laag Sublime Silver. Dit zorgt voor het metallic effect. Je kunt deze ook zo dragen voor chrome nagels. En de 2 kleuren Loving Red en Invincible Blue

Eerst gebruik je natuurlijk een basecoat. Daarover heen lak je de titanium basis, Sublime Silver. Deze laag laat je drogen onder de lamp, en daarover heen lak je de bijpassende titanium gellak kleur naar keuze. 

 

De titanium gellak kleuren zijn redelijk doorzichtig van kleur, zodat de zilveren basis laag er doorheen komt, voor het metallic effect. Je zou de titanium kleuren ook los kunnen gebruiken, maar doordat ze redelijk doorzichtig zijn, heb je meerdere lagen nodig om het goed dekkend te krijgen. Of je kunt ze natuurlijk combineren met een covering rubberbase. 

LAKKIE Gellak Loving Red. Rode Titanium gellak. Voor een prachtige metallic effect op jouw nagels. LAKKIE Gellak Sublime Silver. Zilveren Titanium gellak. Voor een prachtige metallic effect op jouw nagels. LAKKIE Gellak Invinceble Blue. Blauwe Titanium gellak. Voor een prachtige metallic effect op jouw nagels.

Sublime Silver dekt al in één laag! En van de titanium gellak kleuren heb je ook maar 1 laagje nodig. 

 

Nieuwsgierig? Bekijk hier de kleuren:

Sublime Silver

Invincible Blue

Loving Red

Wil je de complete set kopen? Klik dan hier.

 

Terug naar blog