Nageltrends voor Winter 2023

Nageltrends voor Winter 2023

Nageltrends voor Winter 2023

In de winter kleden we ons allemaal in knusse truien en sjaals, maar dat betekent niet dat onze nagels saai hoeven te zijn. Integendeel, de winter van 2023 brengt een heleboel leuke nageltrends met zich mee die zowel trendy als tijdloos zijn. Als je je nagels dit seizoen op een toffe manier wilt stylen, bekijk dan snel de nageltrends voor nailart en gellak kleuren.

 

Donker en Mysterieus met Gellak

In de winter zie je vaak donkere en diepe kleuren opkomen, en gellak is de perfecte keuze om deze trend te omarmen. Denk aan mooie bordeauxrode, klassieke zwarte of diepgroene tinten. Deze gellak kleuren zien er niet alleen chic uit, maar blijven ook nog lang mooi - wat geweldig is voor de wintermaanden. Neem snel een kijkje bij de kleuren Emerald Green of Merlot Red.

Glitter en Glamour voor Gellak Liefhebbers

Wie zegt dat glitters alleen voor feestdagen zijn? Deze winter kun je helemaal losgaan met glitternagels en gellak in sprankelende zilveren, gouden of zelfs blauwe tinten. Deze bling-bling geeft je nagels wat extra sparkle, zelfs op de meest grauwe winterdagen. Helemaal fan van glitter? Bekijk hier alle glitter kleuren gellak.

Reflective gellak. Voor extra glitters op je nagels

Simpele Nail Art met Nageltrends voor de Winter

Minimalisme is altijd trendy, en dat geldt ook voor nageltrends voor de winter. Ga voor simpele maar stijlvolle nail art met geometrische patronen, dunne lijnen en subtiele details. De strakke en minimalistische ontwerpen passen perfect bij de winterse sfeer. Check hier de nailart penselen, om prachtige nailart creaties mee te maken.

 Herfst nailart design

IJsblauw voor je Nagels

IJsblauw is dé kleur van de winter. Deze koele en rustgevende tint doet denken aan bevroren meren en besneeuwde landschappen. Breng deze serene sfeer naar je nagels met gellak in allerlei ijsblauwe tinten - een echte must voor gellak liefhebbers. Check hier alle blauwe gellak kleuren.

 Ijsblauwe cat eye gellak

Matte Finish voor Trendy Nagels

Matte nagels zijn altijd stijlvol, vooral in de winter. Combineer matte gellak met een glanzende accentnagel in dezelfde kleur voor een leuk contrast. Hiermee ben je helemaal on-trend met de nageltrends voor de winter 2023. Shop hier de matte topcoat.

Donker blauwe nagels met een matte topcoat

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt en wil je meteen aan de slag om jouw nagels de perfecte winterlook te geven? Shop hier de winterse gellak kleuren van LAKKIE Gellak.

 

 

Terug naar blog