Halloween Nail Art Trends 2023: Griezelig Mooie Manicures

Halloween Nail Art Trends 2023: Griezelig Mooie Manicures

Halloween Nail Art Trends 2023: Griezelig Mooie Manicures

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons kunnen uitleven met creatieve Halloween looks. Als je op zoek bent naar een leuke en trendy manier om in de Halloween-sfeer te komen, dan is Halloween nail art natuurlijk een top keuze. In 2023 zijn er enkele opvallende trends die je kunt uitproberen. Van spookachtige ontwerpen tot glitter kleuren. Lees snel verder voor wat extra inspiratie.

Spookachtige Witte Nagels

Een tijdloze klassieker voor Halloween is de spookachtige witte nagellook. Gebruik een witte gellak kleur, en natuurlijk kun je er een matte topcoat bij aanbrengen voor de afwisseling. Daarnaast kun je er ook nog wat spookachtige details aan toevoegen, zoals kleine spookgezichtjes, spinnenwebben of bloeddruppels, met behulp van de nailart penselen.

Vampier nagels voor Halloween 

Girly Halloween

Hou jij niet zo van het gegriezel en de bloederige nailart creaties? Ga dan voor girly nails. Maak je nailart creaties extra cute met vrolijke of zachte kleuren, zoals roze natuurlijk! Hiermee kun je schattige spookjes maken, mummies, spinnenwebben of bijvoorbeeld pompoenen. 

Girly roze Halloween nailart 

Gemakkelijk te maken Pompoenen

Pompoenen zijn het ultieme Halloween-symbool, en je kunt deze schattige ontwerpen gemakkelijk zelf maken. Varieer in kleur of print en geef je eigen touch! Ga jij voor pompoenen nailart?

 Pompoen nailart voor Halloween

Reflective Glitters

Halloween hoeft niet altijd eng te zijn; het kan ook sprankelend en glamoureus zijn! Met glitternagels zit je dit jaar helemaal goed. Heb je wel eens gehoord van reflective gellak? Reflective gellak is een glitter gellak, maar wanneer er fel licht opkomt gaan de glitter reflecteren en krijg je een super tof effect.

 Reflective glitter gellak met halloween nailart

Alles kan!

Laat je creativiteit de vrije loop en probeer nieuwe ideeën uit. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt maken! Of je nu kiest voor een klassiek witte look, een girly manicure, schattige pompoenen, spinnenwebben, of je eigen unieke ontwerpen. Dus, ga aan de slag en laat je nagels helemaal in stijl zijn deze Halloween. 

Handige Halloween nailart tools:

Nailart penselen

Witte gellak White Rice

Zwarte Gellak Pure Black

Donkere rode glitter gellak Attraktive Red

Oranje gellak Marigold Orange 

 Skelet nailart voor HalloweenHalloween spinnen nailartSpoken nailart voor Halloween

Happy Halloween!

Terug naar blog