Feestelijke gellak nageltrends voor een sprankelende kerst!

Feestelijke gellak nageltrends voor een sprankelende kerst!

Glitter All The Way! Feestelijke gellak nageltrends voor een sprankelende kerst!

Met de feestdagen om de hoek, is het tijd om je nagels een dosis glans en glitter te geven. Je hebt je feestoutfit al klaarliggen, maar wat dacht je van je nagels? Geen zorgen, we've got your back! Ga jij voor subtiele feestelijke nagels, of ga jij helemaal over the top met toffe nailart creaties? Lees snel verder en ontdek de gellak kerst nageltrends voor 2023, zodat je nagels helemaal schitteren bij je kerst outfit.

Let's Talk Trends:

Glitter All The Way:

Glitter is altijd een goed idee, vooral tijdens de feestdagen. Of het nu gaat om een subtiele fijne glitter of een volledige glitterexplosie, met glitters zijn jouw nagels altijd klaar voor een feestje!

Nog opzoek naar een prachtige glitter gellak? Kijk dan eens bij de kleuren Extra Gold of Glamorous Rose Gold.

Wil je helemaal over the top met glitters? Ga dan voor reflective glitter gellak. Reflecterende glitter gellak wat betekend dat? Dat betekend dat de glitters gaan oplichten wanneer er direct licht op schijnt. Of het nu zonlicht of kunstlicht is, je nagels zullen zeker gaan shinen!

Kijk eens bij de kleuren Green Spotlight of Pink Party

Statement Nail Art:

Wil je echt opvallen? Ga voor statement nail art! Van sneeuwvlokken tot kerstboompjes en alles daartussenin – jouw nagels worden het canvas voor feestelijke kerst nagel creaties.

Rood is altijd een goed idee:

Mooie rode nagels zijn altijd prachtig, maar met de kerst helemaal! Ga jij voor fel rood, bordeaux rode nagels of ga jij voor een beetje extra en voeg je er nog een glittertje aan toe?

Kijk eens bij de kleuren Merlot Red of Fearless Red

Cat eye nagels:

Cat eye nagels vervelen nooit! Ze zijn prachtig om naar te kijken en je kunt er zoveel verschillende creaties mee maken. Mix en match ze met elkaar of met een andere kleur gellak.

Ontdek hier de cat eye gellak kleuren van LAKKIE

Heb je genoeg nagel inspiratie opgedaan voor de feestdagen? Ontdek hier de feestelijke gellak kleuren van LAKKIE en shop de mooiste gellak kleuren voor de kerst.

Terug naar blog