Deze prachtige beige kleur gelnagellak is een tijdloze kleur, die je nagels altijd laat stralen

Hoe je langer plezier kunt hebben van jouw gellak nagels

Hoe je langer plezier kunt hebben van jouw gellak nagels

 

Gellak is een populaire en duurzame nagelbehandeling die weken lang voor prachtige, glanzende nagels kan zorgen. Je kunt een gellak manicure bij een salon laten doen of je kunt zelf gellak thuis aan te brengen. Het kan soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat de gellak zo lang mogelijk blijft zitten zonder dat het gaat chippen. In deze blog delen we enkele tips om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw prachtige gellak nagels.

Laat je nagels stralen met deze prachtige mint groene gellak kleur 

  1. Bereid je nagels goed voor

Een goede voorbereiding van de nagels is essentieel voor het aanbrengen van gellak. Begin met het verwijderen van oude gellak en het schoonmaken van de nagels. Vervolgens kun je de nagels in vorm vijlen en de nagelriemen voorzichtig terugduwen. Dit helpt om de gellak beter te laten hechten en voorkomt dat de gellak aan de nagelriemen blijft plakken. Zorg er ook voor dat je je nagels een beetje opruwt voordat je de basecoat aanbrengt, en dat je nagels goed ontvet zijn.

  1. Gebruik een basecoat

Een basecoat zorgt voor een betere hechting van de gellak op de nagels. Breng een dunne laag aan op de nagels voordat je de gellak kleur aanbrengt. Dit helpt om de gellak beter te laten hechten en vermindert de kans op chippen. Vergeet niet om ook de voorkant van je nagels mee te sealen. Tip: Breken jouw nagels snel of zijn ze heel dun? Gebruik dan een rubber basecoat of breng 2 dunne laagjes basecoat aan.

  1. Breng de gellak in dunne laagjes aan

Breng de gellak kleur in dunne laagjes aan in plaats van één dikke laag. Dit zorgt voor een betere hechting en voorkomt dat de gellak gaat krimpen of rimpelen tijdens het drogen. Breng dus dunne laagjes aan en laat deze goed onder je lamp uitharden voordat je de volgende laag aanbrengt. En vergeet ook hierbij niet om de voorkant goed mee te sealen.

  1. Bescherm de gellak

Om de gellak te beschermen, breng je een topcoat aan, nadat je de laatste laag gellak kleur hebt aangebracht. Deze laag zorgt voor extra bescherming en vermindert de kans op chippen. Breng de topcoat aan en laat deze volledig drogen voordat je iets anders gaat doen.

  1. Vermijd water en chemicaliën

Water en chemicaliën kunnen de gellak beschadigen en de duurzaamheid ervan verminderen. Vermijd daarom langdurig contact met water en chemicaliën zoals schoonmaakmiddelen en nagellakremover. Het beste is om na het aanbrengen van de gellak om een paar uur te wachten met bijvoorbeeld handen wassen of douche( dit is ook een goede smoes om de afwas door iemand anders te laten doen).

  1. Verzorg je nagels

Het is belangrijk om je nagels goed te verzorgen om ervoor te zorgen dat de gellak zo lang mogelijk blijft zitten. Gebruik nagelriemolie om de nagelriemen gehydrateerd te houden.

 

Door deze tips op te volgen, kun je langer plezier hebben van jouw gellak nagels en genieten van een prachtige, glanzende gellak die wekenlang blijft zitten. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw nagels er op hun best uit te laten zien!

Ontdek hier de gellak kleuren van LAKKIE

Kom helemaal in de zomer vibes met deze zomerse gellak kleuren combinatie.

 

Terug naar blog