Uv/ Led nageldroger 58 watt

Waar moet je op letten bij het kopen en gebruiken van een uv/led nagellamp?

Waar moet je op letten bij het kopen van een uv/led nagellamp?

Als je op zoek bent naar een UV LED-lamp om gellak op je nagels uit te harden, zijn er enkele belangrijke factoren waar je op moet letten bij het maken van je keuze. 

Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste UV LED-lamp voor gellak te kiezen, en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

 De LAKKIE lamp. Een UV/LED lamp die je gellak snel laat drogen. Met 36 watt is dit een krachtige lamp. Op de bovenkant van de lamp zit de timer knop voor 30 of 60 seconden droogtijd.  De LAKKIE uv/led lamp heeft een ideale vorm. Je kunt de nageldroger gemakkelijk over je vingers en tenen plaatsen, waardoor de kans veel minder is dat je je nagels stoot en beschadigd tijdens het drogen.

Een nagellamp uitkiezen, waar moet je op letten?

- Kracht en wattage

Een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een UV LED-lamp is de kracht en het wattage. Over het algemeen hebben lampen met een hoger wattage een kortere uithardingstijd nodig en kunnen ze sneller werken. Zorg er echter wel voor dat de lamp niet te sterk is, want dit kan schade aan je nagels veroorzaken. Het beste is om gellak uit te harden onder een nagellamp die minimaal 36 of 48 watt is.

- Aantal lampen

Het aantal lampen dat een UV LED-lamp heeft, kan een belangrijke factor zijn bij het kiezen van de beste optie voor jouw behoeften. Een lamp met meerdere LED-lampen kan bijvoorbeeld sneller werken en zorgt ervoor dat alle nagels tegelijkertijd worden uitgehard.

- Maat en draagbaarheid

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een UV LED-lamp is de grootte en draagbaarheid. Als je van plan bent om je nagels thuis te doen, kan een lamp die gemakkelijk kan worden opgeborgen handig zijn. Heb je een nagelsalon, dan kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een grotere lamp, die ook iets zwaarder is.  

Wanneer je een nagellamp hebt uitgekozen en deze gaat gebruiken, is het handig om op de volgende puntjes te letten.

- Handen plaatsen onder de nagellamp

Wanneer je je handen plaatst onder de nagellamp is het belangrijk dat je dit voorzichtig doet. Wanneer je je nagel stoot, beschadig je natuurlijk je kunstwerk, en kost het weer veel tijd om te herstellen. En je moet natuurlijk ook weer extra je best doen om de lamp schoon te maken. Zorg er voor dat je je hand helemaal onder de lamp plaatst, onder de lampjes, zodat de gellak optimaal kan uitharden. 

- Vermijd uitdroging

Houd je aan de uithard tijd. Ga je bijvoorbeeld bij elk laagje 5 minuten onder de nagellamp in plaats van 1 minuut, kan dit leiden tot uitdroging van de nagelriemen. En dat wil je natuurlijk niet!

- Wees voorzichting met heatspikes

Dit is een hele belangrijke om rekening mee te houden. Heat spikes ontstaan wanneer de moleculen van de gellak te snel uitharden. Je voelt dan een branderig gevoel op je nagelplaat. Een klein beetje warmte is normaal, maar wanneer je een hevige reactie hebt, moet je meteen je nagellamp uitzetten, zodat de hitte uit je nagels kunnen. Vaak gebeurt dit wanneer je een te dikker gel op je nagels hebt of je nagellamp niet match met je nagelproduct. Mocht er een hevige heat spike voorkomen, wees alert en heel voorzichtig, dit kan flink schade aanrichten aan je nagelbed. 

- Reinig je nagellamp regelmatig

Het schoonmaken van je nagellamp is niet alleen voor de hygiëne, maar ook om de werking van de uv/led lampjes optimaal te houden. Wanneer er te veel stof of vuil op de lampjes komen kan dit het lichtuitvoer verminderen.

Nog opzoek naar een uv/led nagellamp? Kijk dan eens bij de LAKKIE Lamp. 

 

De LAKKIE lamp. Een UV/LED lamp die je gellak snel laat drogen. Met 58 watt is dit een krachtige lamp. Op de bovenkant van de lamp zit er een aftel timer en een timer knop voor 30,60 of 99 seconden droogtijd. 

De LAKKIE uv/led lamp heeft een ideale vorm. Je kunt de nageldroger gemakkelijk over je vingers en tenen plaatsen, waardoor de kans veel minder is dat je je nagels stoot en beschadigd tijdens het drogen. 

Terug naar blog