Vijl je nagels in jouw favoriete nagelvorm met de nagelvijl van LAKKIE Gellak

Welke nagelvorm past bij mij?

Welke nagelvorm past het beste bij mij?

Oké, laten we eerlijk zijn: wie houdt er niet van een goede nagelstyling? Of je nu een fanatieke nagelbijter bent die eindelijk op zoek is naar die perfecte look, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe stijl om je nagels op te frissen. Het kiezen van de juiste vorm kan best moeilijk zijn, zeker als het om alleen je natuurlijke nagel gaat. Maar met zoveel opties die er zijn, van amandel tot stiletto en alles daartussenin, is het soms lastig om een keus te maken. Geen paniek! We zijn hier om je te helpen de weg te vinden naar die perfecte nagelvorm. Hier onder vind je de verschillende nagelvormen.

Welke nagelvormen zijn er allemaal en welke nagelshape past het beste bij mij?

Vragen die je je zelf kunt stellen om de keus nog makkelijker te maken:

- Wat is mijn persoonlijke voorkeur?

- Wat zijn mijn dagelijkse activiteiten(ga ik voor kort of lang)

- Wat is mijn natuurlijke nagelvorm, en welke past bij mijn vingers?

Vierkant

Een vierkante nagelvorm is een mooie krachtige nagelvorm, zowel voor korte als lange nagels. Heb je een hele brede nagelplaat en korte nagels, dan komt een vierkante vorm vaak wel stomp over. 

Squovaal 

Squovale nagels is een combinatie van vierkante en ovale nagels. Deze nagels zijn perfect voor als je een brede aanzet hebt. 

Rond

Ronde nagels zijn perfect voor korte nagels. Het ziet er natuurlijk en verzorgd uit en je hebt er niet veel werk aan. Ook verkleind het je nagels optisch wanneer je een brede nagelplaat hebt. 

Ovaal

Een ovale nagel loopt rond af aan de bovenkant, maar deze is aan de zijkanten smaller dan ronde nagels. Ovale nagels passen zowel bij brede als smalle nagelplaten. 

Amandel

Amandelvormige nagels geven jouw handen een super vrouwelijke uitstraling. Deze vorm nagels zijn spitser aan de bovenkant, dan ovale nagels. Deze vorm past goed bij je, wanneer je een smalle aanzet hebt. 

Ballerina

Een ballerina nagelvorm komt vaak voor bij acrylnagels of bij hele lange nagels. Het is een beetje een mix van vierkante en squovale nagels. Perfect om nailart op te maken.

Stiletto

Stiletto nagels, misschien wel de meest opvallende nagelvorm. De nagels zijn meestal heel lang en lopen af in een scherpe punt. 

 

Voor welke shape ga jij? Shop hier de LAKKIE nagelvijl

Vijl je nagels in jouw favoriete nagelvorm met de nagelvijl van LAKKIE Gellak

 

Terug naar blog