Vijl je nagels in jouw favoriete nagelvorm met de nagelvijl van LAKKIE Gellak

Nagelvormen

Nagelvormen

Er zijn heel veel soorten nagelvormen. Welke zijn er en welke past het beste bij mij?

Welke nagelvormen zijn er allemaal en welke nagelshape past het beste bij mij?

Vierkant

Een vierkante nagelvorm is een mooie krachtige nagelvorm, zowel voor korte als lange nagels. Heb je een hele brede nagelplaat en korte nagels, dan komt een vierkante vorm vaak wel stomp over. 

Squovaal 

Squovale nagels is een combinatie van vierkante en ovale nagels. Deze nagels zijn perfect voor als je een brede aanzet hebt. 

Rond

Ronde nagels zijn perfect voor korte nagels. Het ziet er natuurlijk en verzorgd uit en je hebt er niet veel werk aan. Ook verkleind het je nagels optisch wanneer je een brede nagelplaat hebt. 

Ovaal

Een ovale nagel loopt rond af aan de bovenkant, maar deze is aan de zijkanten smaller dan ronde nagels. Ovale nagels passen zowel bij brede als smalle nagelplaten. 

Amandel

Amandelvormige nagels geven jouw handen een super vrouwelijke uitstraling. Deze vorm nagels zijn spitser aan de bovenkant, dan ovale nagels. Deze vorm past goed bij je, wanneer je een smalle aanzet hebt. 

Ballerina

Een ballerina nagelvorm komt vaak voor bij acrylnagels of bij hele lange nagels. Het is een beetje een mix van vierkante en squovale nagels. Perfect om nailart op te maken.

Stiletto

Stiletto nagels, misschien wel de meest opvallende nagelvorm. De nagels zijn meestal heel lang en lopen af in een scherpe punt. 

 

Voor welke shape ga jij? Shop hier de LAKKIE nagelvijl

Vijl je nagels in jouw favoriete nagelvorm met de nagelvijl van LAKKIE Gellak

 

Terug naar blog