Creëer de mooiste nailart met de nailart penselen set van LAKKIE

Alles wat je moet weten over nailart penselen: Tips en Tricks

Nailart penselen

Er zijn heel veel verschillende soorten nailart penselen en hebben allemaal hun eigen functie. Maar welk penseel gebruik ik nu voor wat en hoe kan ik mijn penselen het beste onderhouden? Lees snel verder.

De LAKKIE nailart penselen set bestaat uit 5 verschillende nailart brushes

De verschillende soorten nailart penselen

De LAKKIE penselen set bestaat uit 5 dubbelzijdige penselen. De set bestaat uit de volgende penselen:

Liner penselen

- 5mm liner brush

- 7mm liner brush

- 9mm liner brush

- 11mm liner brush

- 15mm liner brush

- 20mm liner brush

Met de liner penselen kun je de mooiste creaties maken op nagels. Je kunt mooie tekeningen maken zoals swirls, dierenprintjes of natuurlijk de leukste cartoons tekenen. Met de wat langere liner penselen kun je langere en vloeiendere lijnen maken. 

Flat brush

Met de flat brush kun je lange vloeiende strokes maken op de nagel. En dit penseel is ook handig voor het mengen van gellak kleuren. 

Ombre brush

Met dit penseel kun je een mooi ombre effect creëren op je nagels. Door de twee verschillende lengtes haren zorg je ervoor dat je een gelijkmatige kleur overgang kunt creëeren. En dit penseel is natuurlijk perfect om een babyboom mee te maken. 

3D brush

Is ideal om met acryl 3d nailart te maken. Je kun het er gemakkelijk mee aanbrengen en modelleren.

Filbert brush

Met de filbert brush kun je gemakkelijk alle soorten nagel gel aanbrengen/ lakken. Ook kun je er gemakkelijk acryl mee modelleren.

 

Hoe kan ik het beste mijn penselen reinigen en onderhouden?

- De belangrijkste tip, gebruikt geen removers of aceton. Hiermee beschadig je de haren van het penseel, droogt het uit, gaan de haren ook uit elkaar staan en het bevordert zeker niet de levensduur van het penseel. 

- Wanneer je de penselen met gellak hebt gebruikt kun je deze het beste reinigen met een kleurloze base coat of top coat. Doe wat kleurloze gel op een doekje of papiertje en wijf je penseel hierin tot dat het helemaal schoon is. Wat daarna ook heel erg belangrijk is om de penselen met de dop erop op te bergen. Vermijd zon of uv licht, omdat je penselen hierdoor kunnen uitharden. 

- Wanneer je de penselen hebt gebruikt met acryl, dan kun je deze het beste reinigen in acrylvloeistof(momomeer). Laat het penseel even weken in het vloeistof en wrijf het schoon met een doekje. Mochten er nog wat restjes blijven plakken, dan kun je eventueel met een dottingtool dit los maken. Daarna moet je het penseel weer even laten weken in acrylvloeistof, en dit proces herhalen tot dat het penseel schoon is. 

Creëer de mooiste nailart met de nailart penselen set van LAKKIE 

Terug naar blog