Alles wat je moet weten over Nail Prep: De ultieme gids voor een betere hechting van gellak

Alles wat je moet weten over Nail Prep: De ultieme gids voor een betere hechting van gellak

Alles wat je moet weten over Nail Prep: De ultieme gids voor een betere hechting van gellak

Opzoek naar een manier om je gellak nog beter te laten hechten? Nail prep is de oplossing! Lees hier alle antwoorden op jouw vragen over Nail prep en het preppen van jouw nagels. 

Wat is Nail Prep?

Nail Prep, ook wel bekend als nagelontvetter, is een belangrijke eerste stap bij het aanbrengen van gellak of kunstnagels. Nail Prep is gemaakt om het vocht tijdelijk uit je nagel te halen en de natuurlijke oliën van je nagels te verwijderen, zodat de gellak of kunstnagels beter hechten en langer blijven zitten.

Waar is Nail Prep voor?

Het voornaamste doel van Nail Prep is het creëren van een schoon nageloppervlak dat vrij is van olie, vuil en vocht. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat gellak niet goed hecht, waardoor het sneller kan afbrokkelen of loslaten. Door Nail Prep te gebruiken, maximaliseer je de hechting van je gellak en kunstnagels, waardoor ze er langer mooi uitzien.

Is Nail Prep noodzakelijk?

Hoewel Nail Prep geen verplichte stap is, raden we het ten zeerste aan voor langdurig plezier van je gellak manicure. Nail Prep zorgt ervoor dat je nagels volledig schoon en ontvet en vocht vrij zijn, wat de hechting van de gellak verbetert. Als je wilt genieten van prachtige nagels die langer mooi blijven, is Nail Prep zeker de moeite waard.

Wat eerst: Primer of Nail Prep?

Een veelvoorkomende vraag is of je eerst een primer of Nail Prep moet aanbrengen. Het belangrijkste verschil tussen beide producten is hun doel. Nail Prep is ontworpen om het nageloppervlak te ontvetten, vochtvrij te maken en voor te bereiden op de gellak applicatie, terwijl primer meestal wordt gebruikt bij het aanbrengen van kunstnagels om de hechting te verbeteren.

Als je alleen gellak gebruikt, is Nail Prep voldoende. Breng het aan op schone nagels voordat je de gellak aanbrengt.

Hoe prep je je nagels?

Het aanbrengen van Nail Prep is eenvoudig en neemt slechts een paar stappen in beslag:

Stap 1: Verwijder eventuele oude gellak

Stap 2: Vijl je nagels de gewenste vorm en lengte.

Stap 3: Duw je nagelriemen wat terug met een bokkepootje.

Stap 4: Maak je nagel goed schoon, stof en vuil vrij.

Stap 5: Breng heel dun met het kwastje de nail prep aan. Laat de Nail Prep ongeveer 30 seconden drogen voordat je verder gaat met het aanbrengen van de bascoat en de rest van je gellak routine.

Conclusie:

Nail Prep is een onmisbare stap in je gellak routine als je langdurig wilt genieten van je gellak nagels. Door je nagels goed voor te bereiden met Nail Prep, verwijder je overtollige oliën en vuil en vocht waardoor je gellak beter hecht en langer blijft zitten. Welke kleur ga jij je nagels nu lakken?

Shop hier de nail prep van LAKKIE

Terug naar blog