FAQ

Wat is de levertijd?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je je pakket binnen 1 tot 2 werkdagen, bij verzending in Nederland, voor België is dat 2 tot 3 werkdagen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn voor Nederland € 4,95, voor België € 5,95. Bij een bestelling boven de € 40,- zijn de verzendkosten gratis.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retouneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je het recht om zonder opgave van reden je bestelling te annuleren. Na annulering heb je nog 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug gestort op je rekeningnummer voor de producten die je wilt retouneren.

De verzendkosten van het retouneren komen voor eigen rekening. De producten dienen in originele staat (niet gebruikt) en verpakking geretouneerd te worden.

 

Hoe moet ik retouneren?

Stuur een e-mail naar info@lakkiegellak.nl en ontvang het retourformulier. 

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Zodra LAKKIE jou bestelling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijg je binnen 14 dagen je geld terug gestort op je rekeningnummer.

 

Kan ik het pakket ook ophalen?

Nee dat kan niet, LAKKIE heeft geen bezoek adres.

 

Kan ik LAKKIE Gellak ook in de winkel kopen?

Nee, LAKKIE is enkel een webshop.

 

Hoe kan ik in contact komen met LAKKIE?

Mocht je vragen hebben kun je altijd een mailtje sturen naar info@lakkiegellak.nl. Ook kun je het contact formulier op de website invullen. En tot slot kan je altijd een DM sturen via Instagram of Facebook.

 

Ik ben niet tevreden, wat nu?

Met de kwaliteit van LAKKIE kunnen wij het ons bijna niet voorstellen, maar als het toch voorkomt, kun je het beste een mailtje sturen naar info@lakkiegellak.nl

 

Zijn er ook cadeaubonnen te koop van LAKKIE?

Hier zijn wij druk mee bezig, mocht je toch graag een cadeaubon willen, dan kun je het beste contact opnemen via info@lakkiegellak.nl

 

Ik heb een allergie, welke ingrediënten zitten er in de gel nagellak?

Gel Colour: DI-HEMA. Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Bis-Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone.

Top Coat: Styrene Acrylates Copolymer/ Polyurethane HEMA Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone Bis Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide.

Base Coat: Styrene Acrylates Copolymer Polyurethane HEMA Bis- Trimethylbenzoyl Phenylphosphine Oxide Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone.

Matte Top Coat: 2-Hydroxyethyl Methacrylate Urethane Acrylate( PUA). Special Tertiary Amine Acrylate NIPSIL E-1011 Diphenyl (2,4.6-trimethylbenzoyl)Phosphine Oxide Polyether-modified Polysiloxane

Rubber Base Coat: Polysilicone-13 2-Propenoic acid 2-methyl- Polymer with Butyl 2-Propenoate and Methyl 2-Methyl-2-Propenoate Ethyl Methacrylate Propan-20l Stearalkonium Bentonite Paraffin waxes and Hydrocarbon waxes Microcryst

 

Zijn de producten van LAKKIE dierproefvrij?

Jazeker! Alle producten van LAKKIE zijn 100% vegan en dierproefvrij. 

 

Wat is de inhoud van een flesje?

Elk flesje gel nagellak heeft een inhoud van 15ml.

 

Hoe kan ik zien welke kleur gellak er in een flesje zit?

De kleur van de inhoud van een flesje gellak kun je zien in de bovenkant van de dop. Ook zit er onderop elk flesje een sticker met het artikelnummer.

 

Hoe kan ik de flesjes gellak het beste bewaren?

De gellak moet koel en droog bewaard worden. 

 

Hoelang is de gel nagellak van LAKKIE houdbaar?

Na het openen van een flesje is de gel nagellak nog 18 maanden houdbaar, mits je deze op de juiste wijze bewaard.

 

Kun je LAKKIE alleen gebruiken met een UV/LED lamp?

Dat klopt, LAKKIE kun je alleen gebruiken door middel van een UV/LED lamp.

 

Wat is belangrijk om op te letten als je de gel nagellak aanbrengt?

Het is belangrijk dat je niet in zonlicht je nagels gaat lakken, hierdoor kan de gellak uitharden, ook de inhoud van het flesje. Doe ook het flesje dicht of houdt deze niet in de buurt wanneer je je nagels gaat uitharden onder de UV/LED lamp. Hierdoor kan ook de inhoud van je flesje / kwastje uitharden, waardoor je het product niet meer kan gebruiken.

 

Hoe moet ik de gel nagellak aanbrengen en verwijderen?

Op de website van LAKKIE, bij Hoe werkt LAKKIE vind je een stappenplan voor het aanbrengen en het verwijderen van de gel nagellak.

 

De gellak is gaan rimpelen, wat nu?

Waarschijnlijk is de gellak te dik aangebracht. Breng de gellak altijd in dunne laagjes aan. Meestal heeft een gellak 2 of 3 laagjes nodig om goed te dekken.

 

Hebben de LAKKIE’S een goede dekking?

De LAKKIE’S van LAKKIE Gellak hebben een hele goede dekking. De meeste kleuren dekken in 2 tot 3 laagjes. De wat transparantere(glitter) kleurtjes hebben vaak nog een extra laagje nodig om goed te dekken. Mocht je vragen hebben over een bepaalde kleur, stuur dan een mailtje naar info@lakkiegellak.nl

 

De kleuren op de website komen niet 100% overeen in het echt, hoe komt dat?

Wij doen ons uiterste best om de kleuren zo echt mogelijk vast te leggen op beeld. Het kan inderdaad voorkomen dat de kleur iets afwijkt van wat je op de website ziet. Dit kan komen doordat een beeldscherm kleuren anders weergeeft, en helderheid van je beeldscherm heeft hier ook invloed op. Ook heeft het soort licht waarin jij je nagels bewonderd invloed op hoe de kleur eruit ziet. Kortom wij doen ons best om dit zo goed mogelijk aan je te laten zien, maar de kleuren komen nooit 100% overeen.

 

De gellak is verkleurd door de zon, hoe kan dat?

Gellak kan inderdaad verkleuren door UV straling. Vooral bij de neon tinten komt dit vaker voor. Helaas is hier niet veel aan te doen.

 

Is het mogelijk om LAKKIE te combineren met andere merken?

Het is mogelijk, maar de hechting van de gel nagellak kan minder zijn, dan wanneer je alleen de producten van LAKKIE gebruikt. Het beste resultaat is om zowel de topcoat, de base coat en de kleur van LAKKIE te gebruiken.