Zomerse gellak trends 2024: Kleuren, nailart en nagelvormen!

Zomerse gellak trends 2024: Kleuren, nailart en nagelvormen!

Zomerse gellak trends 2024: Kleuren, nailart en nagelvormen!

Met de zomer van 2024 in volle gang is het tijd om je nagels te laten stralen! Gellak is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en de eindeloze kleuropties. In deze blog ontdek je de hotste gellak kleuren van deze zomer, de nieuwste nailart trends en welke nagelvormen en kleuren perfect zijn voor je vakantie. Lees verder en maak je klaar om je nagels te laten shinen!

De populairste gellak kleuren voor Zomer 2024:

De zomer van 2024 brengt een hoop prachtige gellak kleuren met zich mee. Hier zijn enkele van de populairste kleuren die je niet mag missen:

  • Levendig Koraal: Koraal is dé kleur van het seizoen! Denk aan prachtige tinten van levendig koraal, van zachte perzik tot helder oranje. Deze kleur straalt vrolijkheid en energie uit, perfect voor een zomerse look. Kijk eens bij Pink Coral Reef, Firebrick Orange of Light Salmon.
Koraal kleurige nagels met een tropische nailart printLicht oranje perzik nagels
  • Zonnig Geel: Ga deze zomer voor helder geel! Deze kleur zal je nagels laten opvallen en zo breng je helemaal het zonnetje in huis. Kies voor een warme, zonnige tint geel of voor een felle geel om je nagels een zomerse gloed te geven. Kijk eens bij Sunshine Yellow of Burnt Yellow.

 Sunshine yellow gele nagels

  • Prachtig Blauw: Voor een frisse en koele uitstraling zijn blauwe tinten een hit deze zomer. Denk aan pastelblauw en licht turquoise, perfect voor een zomerse beachy look of ga voor opvallen cobalt blauw. Kijk eens bij Porcelain Blue of Salty Surf Slab.
    Cobalt blauwe kleur gellakHelder blauwe kleur gellak
  • Opvallend groen: Groen is ook zeker een onmisbare kleur deze zomer. Of je nu heerlijk gaat genieten op het strand of naar een festival gaat, groen it is! Kijk eens bij Daisy Field of Dashing Seeweed.
Groene kleuren gellakOpvallend groene gellak nagels

Maar wat is nu de beste kleur om op je nagels te dragen tijdens de vakantie?

Ben je bang dat je nagels niet matchen bij elke outfit? Ga dan voor natural nail look. Nude tinten zijn altijd goed, en wil je toch een beetje extra, draag dan een nude tint met een glittertje op je nagels. Wil je toch een beetje extra kleur toevoegen? Roze of rood zijn de beste kleuren om te combineren met meerdere outfits. Kijk eens bij Señorita Red of Peaceful Pink.

Klassieke rode kleur nagelsLicht roze kleur gellak met glitters

Nailart zomertrends 2024:

Als het gaat om nailart, zijn er genoeg trends die je kunt uitproberen. Hier zijn een aantal voorbeelden die deze zomer zeker indruk zullen maken:

  • Tropical Vibes: Breng de tropen naar je nagels met exotische prints en motieven. Denk aan palmbladeren, bloemen, en tropische vruchten. Mix en match kleuren om een levendige en speelse look te creëren die perfect is voor de zomer.
Roze nagels met bloemen nailartTropische zomer nagels met een milky topcoatMilky melon nailart nails
  • Milky nails: Ga jij liever voor net iets minder opvallend. Dan zijn milky nails zeker een goede keus voor jou. Dit is ook leuk om te combineren met glitters! Kijk eens bij de Milky topcoat.

  • French nailart: De French manicure is altijd al een populaire keus geweest, maar nu ook in combinatie met nailart of verschillende kleuren. Mix en match!

French manicure zomer nailartBlauwer French manicure nagel

  • Hoe meer kleur hoe beter! Ga jij voor de opvallende look deze zomer? Combineer kleuren, hoe meer hoe beter. En dit in combinatie met dots, swirls of tie dye nailart. 

Dotting nailartColorful nailart design

  • Metallic touch, Holograpic nails, chrome look: Ben jij gek ook een beetje extra shine? Dan zijn deze nagels echt een aanrader voor jou deze zomer.

Holografische cat eye gellakChrome zilver kleur gellak

Nagelvormen trends in 2024:

De absolute winnaar voor de populairste nagelvorm is de almond shape!

 Almond Shape: De amandelvormige nagels blijven populair. Deze elegante vorm verlengt visueel je vingers en geeft een verfijnde uitstraling. Perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

 Holografische blauwe glitter gellak

Conclusie:

Met deze zomerse gellak trends van 2024 ben je helemaal klaar om je nagels in de spotlight te zetten. Experimenteer met de hotste kleuren, probeer de nieuwste nail art trends uit en kies een nagelvorm die bij jou past. Vergeet niet om je nagels op vakantie te verzorgen met nagelriemolie, zodat je nog langer van je manicure kunt genieten. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van een zomer vol trendy en prachtig gelakte nagels!

Terug naar blog