Ontdek de Herfst Nageltrends voor Herfst/Winter 2023

Ontdek de Herfst Nageltrends voor Herfst/Winter 2023

Ontdek de Herfst Nageltrends voor Herfst/Winter 2023

Het weer begint af te koelen, en dat betekent maar één ding: het is tijd om je nagels in de herfstsfeer te brengen! Met het seizoen van kleurrijke bladeren, gezellige truien en cosy film avonden, is het ook tijd om je nagels te transformeren in prachtige kunstwerken. Lees verder en ontdek wat de herfst nagel trends zijn van dit moment. 

1. Metallic Accenten

Een vleugje metallic kan wonderen doen voor je herfstnagels. Probeer gellak met glinsterende gouden, koperen of zilveren accenten voor een subtiele maar glamoureuze uitstraling. Deze metallic tinten geven je nagels een special touch. Dit kun je zo opvallend of minimalistisch maken zoals je zelf wilt. En vergeet de cat eye gellak niet dit najaar. Met deze gellak creëer je de tofste nagels in een handomdraai!

Ontdek nu: De cat eye kleuren of Sublime Silver.

En vergeet de cat eye gellak niet dit najaar. Met deze gellak creëer je de tofste nagels in een handomdraai!Glitter nailart met een metallic touch

2. Aardse Tinten

Aardse tinten zijn dit seizoen helemaal in de mode. Denk aan diepe bordeauxrode, warme terracotta en rijke chocoladebruine kleuren. Deze gelnagellak kleuren geven je meteen het perfecte en de warme gezellige sfeer van de herfst. En ze passen ook prachtig bij je herfstgarderobe.

Ontdek hier de prachtige warme herfstkleuren zoals: Shimmering Chocolate of Caramel Apple.

Chocolade bruine kleur gellak in combinatie met glitters en een marble nailartPrachtige Bordeaux kleuren gellak. Perfecte herfstkleuren voor jouw nagels.

3. Minimalistische Nail Art

Minder is meer, en dat geldt ook voor nailart in de herfst van 2023. Kies voor eenvoudige, strakke ontwerpen zoals dunne lijnen, stippen of geometrische vormen in herfstachtige kleuren. In plaats van de gebruikelijke witte tip bij de french manicure, kun je kiezen voor een zachte beige of taupe kleur. Dit geeft je nagels een verfijnde uitstraling die perfect past bij het herfstseizoen. Deze minimalistische nail art is niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk om aan te brengen. 

Een mooie paars rode kleur gellak met minimalistische dotting nailartMinimalistische glitter nailart

4. Glitter en Glans

Wil je wat sprankeling toevoegen aan je herfstnagels? Ga voor gellak met glitters of glans. Gouden en zilveren glitter gellak zijn populaire keuzes, maar je kunt ook kiezen voor kleuren die passen bij je herfstoutfit. Wil je je nagels helemaal laten opvallen deze herfst? Ga dan voor reflective glitter gellak. Een beetje extra glitter voegt meteen een feestelijke en vrolijke sfeer toe aan je look.

Ontdek hier de Foil Flakes Box.

Rode glitter nailartPrachtige warme herfstkleuren gellak

5. Mooi paars is niet lelijk

Was jij van de zomer ook zo’n fan van de lila nagels? Je kunt deze herfst gewoon doorpakken door voor een mooie winterse kleur lila te gaan. Winterse kleuren lila heb je met een grijze ondertoon, maar ook met prachtige warme ondertonen. Toch een meer gewaagdere look? Ga dan voor opvallend paars.

Ontdek hier de paarse gellak kleuren.

Winterse kleur lila gellakPratiche donker paarse kleur gellak met glitters

6. Matte nagels

De matte topcoat is een tijdloze trend die in de herfst van 2023 weer terugkomt. Kies voor matte versies van je favoriete herfstkleuren of prachtige nailart creaties. Een matte afwerking geeft jouw herfst nagels een unieke touch.

Shop hier de matte topcoat.

Matte roze nailartBlauwe matte nagels

Met deze herfst nageltrends voor 2023 ben je helemaal klaar om het seizoen in stijl te beginnen. Vergeet niet om regelmatig je nagels te onderhouden met nagelriemolie en te genieten van het creëren van prachtige herfstnagels.

Ga meteen aan de slag met het creëren van prachtige herfstnagels en shop hier de mooiste gellak kleuren voor de herfst.

Terug naar blog