LAKKIE nagelriemolie Green Coconut is een olie met een hele tropische geur. Het is een combinatie van kokos met vanille olie.

Nagelriemolie: Waarom het een must-have is in je nagelverzorgingsroutine

Nagelriem olie, wat kan je ermee en waarom kan je eigenlijk niet zonder? 

Heb jij ook vaak last van uitgedroogde nagelriemen of losse velletjes rondom je nagel? Dan is nagelriemolie de perfecte oplossing!

Nagelriemolie zorgt ervoor dat de huid rondom je nagel soepel en gehydrateerd blijft.

Wat is nagelriemolie en waarom wil je dit gebruiken?

Het woord zegt het eigenlijk al, nagelriemolie is olie die je rondom de huid van de nagelplaat gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de huid rondom je nagel soepel en gehydrateerd blijft. Door het gebruik van nagelriemolie kun je uitgedroogde nagelriemen en de losse velletjes rondom de nagelplaat voorkomen. Wanneer de huid rondom de nagelplaat droog is en losse velletjes heeft kunnen bacteriën sneller binnendringen wat de kans op een ontsteking vergroot. Het gebruik van nagelriemolie is dus zeker een aanrader als je dit wilt voorkomen!

Naast het feit dat nagelriemolie zorgt voor goede hydratatie, geeft het ook een mooie en verzorgde uitstraling aan je handen. Hiermee maak je je manicure helemaal af! 

Naast dat nagelriemolie goed is voor goede hydratatie, laat het je handen er ook nog eens mooi en verzorgd uitzien.

Hoe gebruik je nagelriemolie?

De nagelriemolie van LAKKIE is heel gemakkelijk aan te brengen. Het zit in een doorzichtig flesje met een kwastje, vergelijkbaar met het kwastje wat je normaal gesproken gebruikt om gellak mee aan te brengen. Met dit kwastje kun je de nagel olie gemakkelijk rondom de nagels aan brengen. Nadat je het op elke vinger hebt aangebracht masseer je de olie goed in, zodat deze goed dan intrekken. Het beste is om 2x per dag nagelriem olie aan te brengen.

Ontdek hier de nagelriemolies van LAKKIE

  1. LAKKIE nagelriemolie Orange Peach: Deze olie heeft een heerlijk zoete geur, een combinatie van perzik en amandelolie.
  2. LAKKIE nagelriemolie Green Coconut: Een olie met een tropische geur, een combinatie van kokos en vanilleolie.
  3. LAKKIE nagelriemolie Pink Pineapple: Deze olie heeft een zoete geur, een combinatie van ananas en amandelolie.
LAKKIE nagelriemolie Orange Peach is een olie met een hele zoete geur. Het is een combinatie van perzik met amandel olie.LAKKIE nagelriemolie Green Coconut is een olie met een hele tropische geur. Het is een combinatie van kokos met vanille olie.LAKKIE nagelriemolie Pink Pineapple is een olie met een hele zoete geur. Het is een combinatie van ananas met amandel olie.

 

Conclusie

Nagelriemolie is een essentieel product voor het behouden van gezonde en verzorgde nagels. Door regelmatig nagelriemolie te gebruiken, kun je uitgedroogde nagelriemen en losse velletjes voorkomen, evenals het risico op ontstekingen verminderen. De nagelriemoliën van LAKKIE bieden niet alleen hydratatie, maar geven ook een aangename geur aan je nagels. Vergeet niet om de nagelriemolie tweemaal daags aan te brengen voor optimale resultaten.

Probeer de nagelriemoliën van LAKKIE vandaag nog en geniet van gezonde en stralende nagels!

Terug naar blog