LAKKIE nagelriemolie Green Coconut is een olie met een hele tropische geur. Het is een combinatie van kokos met vanille olie.

Nagelriemolie

Nagelriem olie, wat kan je ermee en waarom kan je eigenlijk niet zonder? 

Heb jij ook vaak last van uitgedroogde nagelriemen of losse velletjes rondom je nagel? Dan is nagelriemolie de perfecte oplossing!

Nagelriemolie zorgt ervoor dat de huid rondom je nagel soepel en gehydrateerd blijft.

Wat is nagelriemolie en waarom wil je dit gebruiken?

Het woord zegt het eigenlijk al, nagelriemolie is olie die je rondom de huid van de nagelplaat gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de huid rondom je nagel soepel en gehydrateerd blijft. Het gebruik van nagelriemolie voorkomt uitgedroogde nagelriemen en de losse velletjes rondom de nagelplaat. Wanneer de huid rondom de nagelplaat droog is en losse velletjes heeft kunnen bacteriën sneller binnendringen en is de kans op een ontsteking groter. Dus wil je dit voorkomen, dan is het gebruiken van olie zeker een aanrader!

Naast dat nagelriemolie goed is voor goede hydratatie, laat het je handen er ook nog eens mooi en verzorgd uitzien. Dit maakt je manicure natuurlijk helemaal af! 

Naast dat nagelriemolie goed is voor goede hydratatie, laat het je handen er ook nog eens mooi en verzorgd uitzien.

Hoe gebruik je nagelriemolie?

De nagelriemolie van LAKKIE is heel gemakkelijk aan te brengen. Het zit in een doorzichtig flesje met een zelfde kwastje waarmee je normaal gesproken ook de gellak aanbrengt. Met het kwastje kun je gemakkelijk rondom de nagel gaan om de olie aan te brengen. Nadat je het op elke vinger hebt aangebracht masseer je de olie goed in, zodat deze goed indringt. Het beste is om 2x per dag nagelriem olie aan te brengen.

Ontdek hier de nagelriemolies van LAKKIE

LAKKIE nagelriemolie Orange Peach is een olie met een hele zoete geur. Het is een combinatie van perzik met amandel olie.LAKKIE nagelriemolie Green Coconut is een olie met een hele tropische geur. Het is een combinatie van kokos met vanille olie.LAKKIE nagelriemolie Pink Pineapple is een olie met een hele zoete geur. Het is een combinatie van ananas met amandel olie.

 

Terug naar blog