Gellak Peel off Basecoat, gellak verwijderen wat nog nooit zo makkelijk

Alles wat je moet weten over de Gellak Peel Off Basecoat!

Alles wat je moet weten over de Gellak Peel Off Basecoat!

Gellak verwijderen was nog nooit zo makkelijk!

Welkom in de wondere wereld van nagels, waar de Gellak Peel Off Basecoat je nieuwste held is! Dit fantastische product maakt niet alleen je nagels Instagram-waardig, maar maakt het hele gedoe rondom het verwijderen van gellak een stuk relaxter. Dus, grab a cup of tea, relax, and let's dive into the deets!

Shop de peel off basecoat hier!

Wat is het verschil tussen een peel off basecoat en een ‘normale’ basecoat?

Eigenlijk merk je op het eerste gezicht niet heel erg veel met een ‘normale’ basecoat. Deze is qua dikte het zelfde, ze lakken allebei het zelfde, en bij LAKKIE zitten ze allebei ook nog in een zelfde soort flesje;). Dus wat is nu wel het verschil? Het verschil zit hem vooral in de ingrediënten die erin zitten. De peel off basecoat is gemaakt van flexibele stoffen, die zorgen dat ze wel aan je nagel hechten, maar die niet te sterk zijn, zodat je het makkelijk kunt losmaken. De ‘normale’ basecoat daarin tegen heeft veel sterker hechtende ingrediënten, die voor een optimale hechting zorgen, die je alleen met removers(of een vijl) kunt verwijderen. 

Roze gellak rubber basecoat, met gouden glitter topcoat 

Hoe werkt de peel off basecoat?

Je begint je manicure zoals altijd. Vijlen, opruwen, nagelriemen verzorgen, en je nagels vetvrij maken. Dan doe je een laagje peel of basecoat op je nagels en laat deze uitharden onder de lamp. Nu zit de goede basis op je nagels, en kun je er alles overheen lakken. Wil je extra versteviging, dan kun je er nog een gewone basecoat of een rubber basecoat overheen lakken. Wil je prachtige BIAB nagels, natuurlijk kan dat er overheen. Of wil je gewoon je favoriete gellak kleur op je nagels hebben, geen probleem. Alles kan! 

Wanneer je de gellak van je nagels wilt verwijderen, masseer dan eerst je nagels met nagelriemolie. Maak daarna met een bokkepootje heel voorzichtig een opening tussen de gellak en je nagels. Zodra je een beginnetje hebt, kun je de gellak zo van je nagels peelen. 

 

Let op! Gebruik de peel off basecoat alleen op je natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat er geen resten van (rubber) basecoats, BIAB of gellak meer op je nagels zitten. Wanneer je dit wel hebt kan het alsnog je nagels flink beschadigen. 

 

Hoelang houdt de peel off basecoat stand?

Laten we eerlijk zijn, niemand heeft tijd voor nagellak die na een paar dagen al begint te chippen. Met de Gellak Peel Off Basecoat hoef je daar niet bang voor te zijn. De gellak blijft met een peel off basecoat gemiddeld 7 tot 10 dagen zitten. Minder lang dan een ‘normale’ basecoat, maar je bespaard wel weer tijd met het eraf halen.

 

Let op! De peel off basecoat is niet voor iedereen weggelegd. Zoals eerder genoemd, is de peel off basecoat gemaakt van ingrediënten die ervoor zorgen dat de basecoat flexibel en gemakkelijk te verwijderen is. Werk je veel met schoonmaakmiddelen of zit je veel in het water met je handen, dan is de kans groot dat de gellak sneller zal los laten. 

 Zwarte gellak rubber basecoat

Waarom zou je de peel off basecoat willen?

- Het beste deel? Verwijderen is een fluitje van een cent. Geen geklungel met aceton en geurige chemische stoffen. Gewoon even pellen, en je nagels zijn weer ready voor een nieuwe look.

- De peel off basecoat verstevigd ook je nagels.

- Wil je experimenteren met kleuren en designs? Met de Gellak Peel Off Basecoat heb je de vrijheid om je nagels te stylen zoals jij dat wilt, zonder gedoe bij het verwijderen.

Tijdbesparing for the Win:

Geef toe, tijd is kostbaar. Met deze basecoat ben je in ieder geval bijna geen tijd kwijt aan het verwijderen van gellak. Dat betekent meer vrije tijd en nog steeds de mooiste nagels. Win-win!

Shop de peel off basecoat hier!

Gellak peel off Basecoat, Gellak verwijderen was nog nooit zo makkelijk

 

Terug naar blog